10 Mayıs 2013 Cuma

DDF ürünleri

DDF Ürünleri 

DDF Ürünleri

DDF ( Doctor's Dermatologic Formula) , 1991 yılında Amerikalı (NewYork'lu ) doktor ve ve uzmanlar tarafından kurulan bir dermokozmetik firmasıdır. Dermatolog Dr Howard Sobel, Beslenme ve Şifalı Bitkiler Uzmanı Dr. Elaine Linker ve Biyokimya uzmanlarının işbirliği ve güçlü araştırmaları sonucu, patentli ve etken maddeler içeren zengin formüle sahip ürünler geliştirmiş, DDF Ürünleri Dermokozmetik alanında yenilikçi ve iddialı bir bakış oluşturmuştur. Kuruluşundan bu yana iddialı misyon ve vizyonunu koruyarak dünya markaları arasında yerini almış ve Procter Gamble gibi dünya deviyle gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Therapeutic Skincare konusunda 2003 yılında dünya lideri seçilmiştir.   

        DDF  (
Doctor's Dermatologic Formulacilt bakım ürünleri, her cilt tipine ve yaşa bağlı
DDF Wrinkle Resist Serum
olarak oluşabilecek cilt sorunlarına sadece yüzeysel olarak değil, hücresel bazda onarma sunarak cildin yenilenmesini sağlar. Zengin formüllü ürünlerinde dermatolojik etkisi kanıtlanmış ana maddeler, deniz botanikleri ve bitkisel bio aktif maddeler kullanılmıştır. Bu sayede cildin doğal dengesini bozmadan bariyer dokuyu koruyarak beslenmesini ve güçlenmesini sağlarken , aynı zamanda hücresel onarımını gerçekleştirir. Cildin yenilenerek sağlıklı dokuya kavuşmasını sağlar. DDF kullananlar tarafından kaleme alınan tüm ddf yorumları ürünlerden övgü ile bahsetmektedir. Elbette doğru ürünler seçilmeli ve dermokozmetik ürünleri
 uzamanlarının önerileri dikkate alınmalıdır. 

      
DDF Acne Control
Blemish care (
ddf akneli ve yağlı cilt serisi),  ddf anti-aging preventative (yaşlanma etkilerini önleyici seri), ddf anti-aging restorative(yaşlanma etkilerini onarıcı seri),sensitive (ddf hassas ciltler serisi) ve discolouration (ddf lekeli ciltler serisi) olmak üzere her cilt tipi ve sorunu için etkili ve onarıcı bakım ürünleri bulunmaktadır.  İçeriklerinde büyük oranda bitkisel ve şifalı etken maddeler kullanılmış, bu sayede güçlü ve etkili olduğu kadar cilt dokusuna zarar vermeyen yumuşak yapılı ürünler geliştirmiştir. Etkili ve bir o kadar nazik yapıya sahip ürünleri, kullananlar tarafından beğenilen, olumlu yorumlara tabi tutulmuş, etkili sonuçların sağlandığı kanıtlanmıştır. 


En popüler DDF ürünleri


 DDF RevolveDDF Erase Eye gelDDF Serum , DDF Brightening CleanserDDF Nemlendirici ,  DDF Aloe Toning ComplexDDF Wrinkle Relax,DDF Claryfying HydratorDDF Leke GidericiDDF Sensitive Skin Cleansing gel, DDF Nourishing Eye Cream ürünleridir. DDF ürünleri(Doctor's Dermatologic Formula) ürünlerine, www.dermoeczanem.com adresinden DDF 3 al 2 öde kampanyası ve %20 indirim fırsatıyla sahip olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder