20 Mayıs 2013 Pazartesi

Lierac Ürünleri

Lierac Ürünleri

Lierac ürünleri
Lierac cilt bakım ürünleri


Lierac Paris ürünleri köklü bir Fransız Güzellik ve dermokozmetik markasıdır. Lierac markası altında nemlendirici ürünler, anti-age ürünler, leke tedavisi için kullanılan ürünler, göz çevresi bakımı ürünleri ve oldukça başarılı vücut bakım ürünleri bulunur. www.dermomarket.com Lierac ürünleri online eczane satış noktasıdır. Lierac cilt bakım ürünleri özellikle vücut bakımı ve çatlak tedavisi ürünleri üzerine çok başarılı bir dermokozmetik markadır. Bu başarısını da özellikle Lierac Phytolastil Jel ile göstermiştir. 

Kaynak: http://www.dermomarket.com/Lierac-Urunleri,LA_698-2.html

Hamilelik Çatlakları için Lierac Phytolastil Çatlak kremi ve serumu 

Hamilelik çatlaklarından Lierac Phytolastil ile korunun 


Lierac Phytolastil Çatlak önleyici ve iyileştirici ürünler 

 Lierac Phytolastil çatlak serumu



Lierac markası, cilt bakım ürünlerinde olduğu kadar, belki de daha fazla vücut bakım ürünlerinde ün yapmış bir markadır. Lierac markasının özellikle Lierac Phytolastil çatlak önleyici  ve iyileştirici serisi tüm dünya genelinde en çok önerilen ve kullanılan çatlak önleyici ürünler olma özelliğini taşıyor.

Lierac Phytolastil Jel 

Lierac Phytolastil Jel



Lierac phytolastil çatlak önleyici ürünler arasında en çok kullanılanı elbette ki Lierac phytolastil Jel. Lierac Phytolastil Jel 100ml ve 200 ml 'lik 2 ayrı boyutta sunuluyor.  Lierac phytolastil jel hamileliğin 3. ayından itibaren koruyucu ve güçlendirici olarak çatlak oluşma riski taşıyan bölgelere sabah -akşam uygulanmalı ve bu uygulamaya doğumdan sonraki 1 ay boyunca da devam edilmeli. Bu şekilde çatlak oluşumunu önlemiş ve sağlıklı cilt yapınızı korumuş olursunuz.

Lierac Phytolastil Solute ( Solusyon) 

Bazen çatlaklar ile ilgili önleyici tedbir almakta geç kalan hamilelerde, ya da ergenlik döneminde hızlıca kilo alan gençlerde her şeye rağmen çatlak oluşabilir. Hamilelikte de son aylarda kişisel cilt yapısına göre çatlak oluşma ihtimali vardır. Korkmayın eğer istenmeyen çatlaklarınız baş gösterdiyse hemen Lierac Phytolastil Solusyon imdadınıza yetişiyor.  Lierac Phytolastil Solusyon ( solute )  sabah akşam uygulanmalı ve dairesel haraketler ile iyice emilene kadar tatbik edilmeli. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder