24 Mart 2013 Pazar

Mustela ürünleri

Mustela Hamile-Anne ve Bebek Bakım ürünleri

Mustela
Mustela

Mustela ürünleri , ilk kez yaklaşık 50 yıl kadar önce, bebek bakımı için daha yumuşak , bebek cildine ve bebek bünyesine uygun farklı dermatolojik özelliklere sahip ürünlere ihtiyaç olduğu düşüncesi ile ortaya çıkan bir doktor ve bir eczacının çabaları ile kurulan şirket sayesinde üretime başlamıştır.

Mustela
Mustela Şampuan
Zaman içerisinde gerçekten bu ihtiyacın büyük bir potansiyele sahip olduğu görülmüş ve sorunlu bebek ciltleri için özel ürünler ile beraber, günlük bakım için gereken pişik kremleri, vücut şampuanları, saç şampuanları, vücut sütleri gibi , bebek nemlendiricileri gibi ürünler de üretilmeye başlanmıştır.

Tüm bunların yanısıra, hamilelik dönemi oldukça özel ve özen gerektiren bir dönemdir. Hamilelik boyunca dermatolojik açıdan bir çok sorunlar karşılaşılmaktadır. Bunlardan belki de en önemlisi hamilelik çatlakları olarak akla gelir. Mustela çatlak kremi hamilelik çatlaklarını önlemek ve başlangıç aşamasındaki çatlakların görünümünü gidermekte oldukça etkili bir ürün olarak anne adaylarının en çok tercih ettiği ürünlerden birisi haline gelmiştir. Doğum sonrası için de çok ihtiyaç duyulan bir çok ürün , örneğin Mustela Nursing Comfort Balm Göğüs ucu bakım kremi, Mustela Specifik Support Bust Göğüz toparlayıcı krem, gibi bir çok ürün de Mustela markasının önemli ürünleri arasındadır.

Anne ve bebek bakımının vazgeçilmez markalarından birisi olan Mustela Eczane raflarındaki yerini sağlamlaştırmış ve bir çok dermatolog, pediatrist ve jinekolog tarafından her gün onbinlerce anne , anne adayı  ve bebeğimizin hayatını kolaylaştırmaya devam etmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder