26 Şubat 2013 Salı

Avene Güneş Ürünleri

Avene güneş ürünleri


avene

Avene Spf 50+ Emülsiyon Güneş Koruyucu




Avene Kolay emilen , su bazlı formülü sayesinde, yağlı ve normal ciltlerde tercih edilebilecek maximum güneş koruma sağlayan formüldür.


Avène Emulsion Very High Protection SPF 50+


Normal-Karma'dan Yağlı Ciltler için Çok Yüksek Fak. Güneşten Koruma Kremi


Güneş ışınları içerisinde en önemlisi UVA ve UVB 'dir. Deri kanseri oluşumunda hem UVA hemde UVB sorumlu olduğundan her iki ışın türünden de korunmak oldukça büyük önem taşır.

Avene Dermokozmetik Cilt Bakım ürünleri Dermatoloji Laboratuarları UVA ve UVB ışınlarına karşı güneşin zararlı etkilerinden korumak için yüksek seviyeli etkin korumayı sunar.

Yeni jenerasyon MPI-SORB güneş filtresi cildinizi sadece kısa UVA ve UVB ışınlarından değil cildin alt katmanlarına kadar etkili olduğu için zararlı etkileri çok iyi bilinen ,uzun UVA ışınlarından da korur.Güneşlenirken dikkat edilecek noktalar!
    
    * UV ışınlarından sakının ( kar, kum,su, yeşil alanlarda)
    * Bol miktarda sıvı tüketin
    * Güneş vücudun nemini yitirmesine neden olur, kurutur.(Çocuklara ve yaşlılara dikkat ediniz) .Denizden çıktıkdan sonra cildinizi kurulayınız.Su mercek etkisi yaratıp güneş yanıklarına neden olabilir.

Tüm Avene ürünlerine dermomarket.com sitemizden ulaşabilir ve dilediğiniz ürünleri güvenle satın alabilirsiniz. Bu sayfamızda Avene kullananların yorumlarına Avene ürünleri içeriklerine ve kullanım şekillerine ulaşabilirsiniz. www.dermomarket.com Avene ürünlerinin online eczane satış noktasıdır.



Dermokozmetik
Cilt Bakımı
Güneş Ürünleri
Dermalogica
Babe ürünleri
Mustela Ürünleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder