26 Şubat 2013 Salı

Lierac Phytolastil Jel ve ampül

Lierac Phytolastil Jel Ve Ampül


Lierac Phtolastil Jel


Özellikler :



Lierac Çatlaklar için Jel


• Phytolastil jel ciltte oluşan çatlakların oluşumunun önlenmesine yardımcı bakım sağlar.
• Phytolastil jel, hamileliğin 4. ayından itibaren bacak, karın ve göğüste kullanılabilir.
• Düzenli olarak sabah ve akşam haricen kullanılmalıdır.
• Çatlaklar çevresindeki cildin doğal rengine kavuşmaya eğilim göstermeye başlayarak daha dar ve ince çizgi görünümü alır.

Lierac Phytolastil Solute



Hamileliğin izlerini ömür boyu taşımak zorunda değilsiniz.Lierac Paris Markasının , çatlak tedavisinde 25 yıldır tüm dünyada 1 numara olan bu ürün grubunda, Phytolastil Jel ve Phytolastil Ampül bulunmakta.


Hamilelik ve hızlı kilo değişikliklerinde oluşan cilt çatlaklarının önlenmesi ve tedavisinde kullanılan her iki ürün de yıllardır en çok tercih edilen ve kullanıcı memnuniyeti alan ürün olma özelliğini taşıyorlar.

Lierac Phytolastil Jel hamileliğin 3. ayından itibaren karın bölgesi ve basenlerde çatlama oluşması muhtemel bölgelerde koruyucu amaçlı olarak kullanılmaya başlanmalı. Mümkünse hamilelikten sonraki 1-2 ay daha kullanmaya devam edilmelidir. Bu şekilde hamilelik sonrası sıkılaşma ve toparlanma da hızlanacaktır.

Lierac Phytolastil Ampül ise Jel formu ile aynı etken maddeleri içeren daha yoğun bir formüle sahiptir. Bu yoğun formülü sayesinde koruyucu etkisi ile beraber oluşmuş çatlakların tedavisinde de oldukça başarılıdır. Bu nedenle Phytolastil Jel kullanımında geç kalmış anne adaylarının , ve hızlı kilo alma nedeni ile çatlak oluşumuna maruz kalmış kişilerin tedaviye Phytolastil Ampül ile başlamarını öneriyoruz. 



1-2 kutu ampül ardından korucu olarak Phytlastil Jel'e devam edilmesi önerilir. Her iki ürün çatlak sorunu yaşayan her yaş ve cinsiyetten kişilerce kullanılabilir.



Lierac Paris  Phytolastil Jel ve ampül 
Gebelik Çatlakları 
Hamilelik döneminde oluşan çatlakların önlenmesinde ve tedavisinde.


Lierac Phytolastil Jel ve ampül'e www.dermomarket.com sitesinden ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder